"ini cara bagaimana ibu bapa dapat bantu anak untuk bebas hingus dalam masa 10 saat"

Tonton perkongsian penguna pengguna setia Dr Fluu yang happy selepas anak mereka bebas hingus dengan menggunakan penyedut hingus Dr Fluu.

Kami faham anda risau dan tak sampai hati bila tengok anak :

selsema dan hingus
tak berhenti meleleh

Bila malam jadi susah nak tidur
sebab hidung tersumbat dan tak selesa.
Kesian sangat...

nafas berbunyi
tak selesa nak menyusu

Nafas anak berbunyi macam ada hingus/kahak dekat dalam tapi taktahu nak keluarkan macam mana, nak menyusu pun tak selesa. Buntu rasanya...

bangun pagi pagi dah
meragam dan menangis

Tidur malam tak lena dan kerap terjaga. Yelah nak bernafas pun tak selesa, hidung tersumbat. Nafas pun berbunyi

anak kena tahan di hospital
kerana hingus yang tak dibuang
dijangkiti kuman

Ini yang paling ditakuti. Kasihan anak yang tak bersalah menanggung akibatnya

emosi ibu dan bapa
juga terkesan sama

Bila anak asyik terjaga malam, menangis dan meragam, waktu tidur malam dihabiskan untuk melayan kerenah anak. Esok pagi nak kerja, nk urus suami, urus anak lagi, stress jadinya...

FAKTA

Pakar-pakar mengatakan bahawa anak anda akan menghidapi selesema sebanyak lapan hingga 10 kali dalam masa dua tahun pertamanya.

 

WAJIB CEGAH SEBELUM BERLARUTAN

Tahukah anda selsema dan hingus yang tak dikeluarkan berisiko untuk menjadi radang dan jangkitan?

Anak-anak dibawah umur 4 tahun masih belum pandai untuk keluarkan hingus seperti orang dewasa (hembus hingus)

Jadi kebiasaannya hingus akan terperap dan terkumpul di bahagian dalam hidung tanpa dikeluarkan sepenuhnya.

Hingus yang tak dikeluarkan berisiko mendapat jangkitan. Ini yang menjadi kebimbangan.

Kasihan dan sayu rasanya bila tengok anak yang tak tahu apa-apa menderita…

Sebagai seorang ibu dan bapa yang penyayang. Tak salah untuk ambil langkah berjaga jaga. Kita cegah sebelum terlambat.

Bagaimana kalau kami kata kami yakin dapat selesaikan masalah anak anda dengan cara paling mudah, murah, selamat dan berkesan dengan...

penyedut hingus
DrFluu

Penyedut hingus Dr Fluu direka khas bagi menyedut hingus kanak-kanak seawal newborn sehingga 6 tahun. Diperakui keberkesanannya oleh doktor perubatan bertauliah.

Anda akan lihat dan rasai sendiri keberkesanan dan kesan serta merta saat menggunakan penyedut hingus Dr Fluu ini

Sekali sedut kering terus hingus, demam pun jadi cepat sembuh.

“Anak yang ceria dan aktif menjamin kesejahteraan keluarga”

Apa yang buat pengguna kami yakin dengan device dr fluu dan kekal menggunakannya?

Ini 5 perkara yang pelanggan kami suka dengan device dr fluu & kekal menggunakannya untuk anak tersayang :

1) Disyorkan
penggunaan oleh doktor
perubatan bertauliah

doktor juga menggunakan penyedut hingus dr fluu bagi mengeluarkan  hingus pesakit kanak-kanak yang datang ke klinik

2) Mudah digunakan

  • 5 kekuatan sedutan boleh laras mengikut keadaan hingus anak.
  • USB 2.0 charging

3) Kesan segera

Sekali sedut sahaja hingus anak akan licin dan bersih. tak perlu nak lap berulang kali.

4) selamat

Muncung getah yang diperbuat daripada food grade material yang mendapat kelulusan FDA. Lembut, selesa dan selamat untuk baby

5) kualiti terjamin

waranti 1 tahun diberikan untuk setiap unit penyedut hingus dr fluu. Setiap unit device juga melalui saringan kawalan kualiti yang ketat 

Ciri-ciri penyedut hingus DrFluu

Fungsi penyedut hingus DrFluu

1. Menyedut hingus

Menyedut hingus baby dengan cara paling mudah dan efektif! Baby pun selesa dan tidak meragam.

2. Bersihkan hidung

Boleh juga digunakan untuk membersihkan tahi hidung dan kotoran-kotoran di dalam hidung baby.

bonus

3. BONUS content! Sedut whitehead mommies (2 in 1)

Kami menghargai usaha para ibu dalam memastikan kesihatan anak-anak dalam kondisi terbaik. Kami berikan penyedut whitehead PERCUMA dengan setiap set DrFluu istimewa untuk para ibu.

bayangkan selepas ini anak anda tidak lagi meragam, bebas daripada selsema dan hingus

Anak akan dapat tidur yang berkualiti

sampai tersenyum dalam tidur, selesa sangat, hidung dah tak tersumbat lagi

"me time" extra untuk ibu

bila anak dah tak meragam, ibu ada masa lebih untuk berehat. tidur malam juga lebih lena.

anak lebih aktif dan seronok bermain

tubuh badan yang sihat membuatkan sikecil seronok  bermain dan meransang pertumbuhan minda mereka

tak perlu berulang alik ke klinik

jimat perbelanjaan. lagi pula dalam keadaan pandemik sekarang adalah lebih baik untuk kurangkan pendedahan anak ke tempat yang sesak

apa kata doktor dan ibu bapa pengguna dr fluu

"Truly a must have essential item yang semua mommies perlu ada to bring anywhere anytime."​
Pn. Shasya Habib
Cheras, Selangor
"Saya memang recommend patient saya yang ada baby untuk beli device Dr. Fluu dan stanby 1 dirumah"
Dr. Shahrul Azreen
Rawang, Selangor
"Dekat hospital sedut hingus untuk patient, kat rumah kalau baby Ally ada mucus sedut pakai DrFluu je"
Dr. Tengku Ezulia
Kuala Lumpur
"Memang puas hati, suction kuat, kering terus hingus tak perlu lap"
Pn. Amy
Bangi, Selangor

Jaminan pulangan wang

Jika tiada kesan positif selepas penggunaan penyedut hingus dr fluu. Kami akan pulangkan wang anda 100% tanpa kompromi.

Dah sedia untuk bantu anak anda bebas daripada hingus dan kahak dengan berkesan?

dapatkan penyedut
hingus drfluu
dengan harga
diskaun sekarang

Jika anda membuat pembelian sekarang, kami akan berikan 4 Freegift bernilai RM35 secara PERCUMA

Set DrFluu

+ FREEGIFT & FREE shipping
RM169
RM 90
00
  • FREE Baby Towel/Wet Wipes/Pouch*
  • FREE whitehead/blackhead suction untuk mommies
  • FREE postage ke seluruh Malaysia
  • FREE 1 tahun extended waranti
  • FREE Premium support
Promo

Sila isikan butir-butir anda dibawah. Tempahan akan diproses dengan kadar segera ⚡

Maklumat Pelanggan

Butir Pembelian

Product
Total
1
Dr. Fluu Nasal Aspirator
Dr. Fluu Nasal Aspirator × 1
RM90.00
Subtotal RM90.00
Shipping
Total RM90.00

Pembayaran

  • Bayar dengan Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, RHB, Hong Leong Bank, Bank Muamalat, Public Bank, Alliance Bank, Affin Bank, AmBank, Bank Rakyat, UOB, Standard Chartered .

Ada masalah untuk pembayaran? Klik link dibawah untuk admin bantu

FAQ/Soalan lazim

Baby takkan rasa sakit lansung jika prosedur menyedut hingus dilakukan mengikut langkah-langkah yang pihak DrFluu sarankan(disertakan di dalam manual)

Boleh tiada masalah, cuma cuci setiap kali habis guna. Kemudian boleh digunakan untuk anak yang seterusnya.

Para pelanggan boleh terus whatsapp nombor hotline kami dan jurujual kami akan guide bagi proses tuntutan waranti sehingga anda dapat unit baru bagi menggantikan unit yang rosak. Pastikan kad waranti dan bukti pembelian di tnjukkan semasa proses tuntutan waranti.

Bahagian muncung sahaja yang boleh dikenakan air. Device DrFluu bukan water resistant atau waterproof. Kerosakan berpunca daripada air akan membatalkan waranti.

Tidak boleh. Kerana bahagian muncung getah akan kecut bila terkena air panas. Boleh gunakan air suam, air garam atau air sabun biasa untus disinfect.

Waranti cover kerosakan yang berpunca daripada pihak production DrFluu. Kerosakan yang berpunca daripada pelanggan tidak akan di cover (contoh : pecah, jatuh, water damage). Boleh lihat manual untuk penerangan lanjut.

1- Bunyi yang lebih senyap ketika beroperasi

2- Sedutan yang lebih kuat, selesa dan selamat untuk baby.

3- Kualiti produk yang lebih kemas dan solid.

4- Battery tahan lebih lama

5- WARANTI 1 tahun

 

Pertanyaaan lain? Pembelian di whatsapp?

Owned by S&Z Global Marketing JM0749461-D